Bedrijfsprofiel

Tegelhandel Jonny Stoevenbeld is al sinds 1912 bezig met de verkoop van tegels. In 1912 is het bedrijf opgericht door Herman Stoevenbeld. Destijds hield het bedrijf zich meer bezig met
aannemerij, aangezien de keuze in tegels nog niet zo groot was.

In die tijd kon men kiezen uit wit of crème 10×10 of 15×15. Door de jaren heen is het bedrijf overgenomen door S.H. Stoevenbeld, zijn jongste zoon. Iemand met handelsgeest, oog voor de toekomst en zonder vrees voor het nemen van risico’s.

Destijds werd door S.H. Stoevenbeld al grote partijen tegels gekocht uit Italië. Door de jaren heen zijn de tegelcollecties wereldwijd enorm gegroeid. Een fabriek met maar 10 soorten tegels in de collectie prijst zichzelf uit de markt. Daarom doet tegelhandel Stoevenbeld alleen zaken met
fabrikanten die een ruim assortiment hebben. Uiteraard zijn deze niet allemaal geschikt voor de Nederlandse markt, maar het aantal is genoeg om in onze showroom te kunnen kiezen uit 1500 soorten wand- en vloertegels, listello’s, decoren, mozaïek, natuursteen en vloerverwarming.

Wij leveren alles in 1e keus en altijd voor de scherpste prijs. Onze voorkeur gaat zelf uit naar Italiaanse en Spaanse producten, altijd goede kwaliteit en vlotte levering.

Wij leveren door heel Nederland. Ook diverse projecten geleverd in Nigeria, Polen, Duitsland, België, Frankrijk, en zelfs op Bonaire.

©2016 Stoevenbeld  |  Algemene voorwaarden  |  Internetbureau: Webton.nl